woensdag 3 oktober 2012

Het Akropolis Genootschap en de Slag om Bladzijde 37 - Tosca Menten


Het Akropolis Genootschap? Een slag om pagina 37? Klinkt spannend! Groot is de verleiding… gauw het boekje doorbladeren, want wát zou er aan de hand zijn met deze pagina?

Nee nee, niks verklappen nu. Deze bewuste bladzijde gooit in ieder geval binnen een week het hele leven overhoop van de familie Nootje. De ouders van Luuk Nootje kunnen een boel geld erven van een vergeten oudoom, maar dan moeten ze wel lid worden van een nuffig genootschap. En dáárvoor moeten ze eerst voor de Test slagen. Geen probleem, vader Nootje kan alles (hij is immers geen komkommer). Alleen…  het is wel een heel rare test. Met wel heel erg veel (stomme) regels om je aan te houden. En het ergste van alles: Luuk dreigt er zijn beste vriend Teun door te verliezen.

Helemaal Tosca Menten (de schrijfster van onder andere de Dummie de mummie boeken), dit kolderieke boekje vol dwaze ondernemingen. Het grappige verhaal telt  95 bladzijden met leuke illustraties van Elly van Hees en is geschikt voor de leeftijd van 6 tot 106 jaar -eventueel voorgelezen (al dan niet met aardappel in de keel).

Gratis verkrijgbaar bij aankoop van kinderboeken vanaf E10.- gedurende de Kinderboekenweek 2012, van 3 t/m 13 oktober.

ØØØOO


















Auteur(s): Tosca Menten
ISBN: 9789059651579
Paperback, 2012
Uitgever: CPNB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten