dinsdag 6 oktober 2015

Per ongelukt! - Simon van der Geest

Niet altijd pakken de dingen zo uit als je wilt. Heb je een volledig, goed doordacht stappenplan, loopt het allemaal net even anders. Dat merkt Ro wanneer hij en zijn beste vriend Archie een wel héél slim idee hebben. De moeder van Ro zit -onterecht- in de gevangenis, dus besluiten ze haar bevrijden. Archie heeft een goed rekenhoofd en bedenkt een superbriljant plan. Aan alles is gedacht- nouja, bíjna alles. Tijdens de grote reddingsactie gaat he-le-maal niks zoals gepland... Maar is de hele onderneming echt een mislukking? 

Meervoudig Gouden Griffelwinnaar Simon van der Geest schreef dit jaar het Kinderboekenweekgeschenk, leuk vanaf zeven tot wel twaalf jaar (groep 8) oud. Een boekje zonder 'fratsen', niet te moeilijk, bloemrijk, magisch of flauw. Met tekeningen die doen denken aan het populaire Minecraft spel op de computer. Een geschenk dat leuk is deze week extra bij je boek te krijgen: gewoon helemaal gelukt! (Vast niet per ongeluk) 

ØØØØO






















Tijdens de Kinderboekenweek van woensdag 7 oktober t/m zaterdag 17 oktober 2015 krijg je dit boekje cadeau van je boekhandel bij aankoop van E10.00 aan kinderboeken. 


Auteur(s): Simon van der Geest 
Paperback, 96 pagina's, 2015
Uitgever: Stichting CPNB


Geen opmerkingen:

Een reactie posten